Playhouse Teater - Föreställningar - Gästspel - Ken Akter - sån jävla otur!
Boka biljetter

KEN AKTER - SÅN JÄVLA OTUR!

GÄSTSPEL PÅ PLAYHOUSE 26 MARS 2023

Ken Akter så jävla otur! är en komedi som utspelar sig precis i tillvarons centrum, det vill säga kring huvudkaraktärens egen person. Ken är en charmig kille som gärna tipsar om hur du gör för att bli en glad och vanlig tjej igen. Eller tar fram gitarren eller varför inte, lagar lite pasta framför sin publik. 

 Ett återkommande tema i Kens värld är alla män som råkar ut för otur. De som snubblar in i lägenhetsbordeller, blir kladdiga när dom dricker, råkar ut för missat samtycke eller ställs öga mot öga med ett rasande feministiskt drev. 

Är du själv en av dessa män så ska du veta, Ken har din rygg.
Med på scenen finns också Conny, Kens svåger som har fått i uppdrag att regissera föreställningen. Eller var det kanske assistera han skulle göra?

Följ även @kenakter på Instagram och Facebook för mängder av sketcher. 

”Bejublad skrattföreställning… uppvisningen av Ken Akter, där varje ord är exakt och relevant, är inget annat än en briljant fullträff och en hejdlöst drift med ämnet.”
Länstidningen Östergötland

”Publiken är med henne på Ken-tåget hela vägen och skratten avlöser varandra. Vid showens slut tänds lamporna och jag ser hur mannen framför mig torkar bort glädjetårarna. Jag gör likadant.”
Maria Björkman, vlt

”Svart humor om sexism och antifeminism…Utan pardon driver de i sketcherna med stereotypa mansroller. De kan till exempel lyfta ursäkter som manliga kändisar har gett i media efter att ha begått sexuella övergrepp och skruva dem flera varv.”
Norrbottenskuriren

”Ken Akter – en blandning av komik och allvar… Skådespelaren Lina Petersén tog Gamla teaterns scen med storm…definitivt sevärd om du vill förgylla dagen med ett gott skratt.”
Josefine Lundgren, Östersundsposten

SPELDAG:
Sön 26 mars 2023
Föreställningen är 60 min lång och spelas utan paus.

Produktion: Teatertropos

KONTAKT:
Conny Petersén, conny@teatertropos.se

Eftersom detta är ett gästspel kan det inte bokas med presentkorten/värdebevisen "Teaterkväll på Playhouse" eller "Teaterkväll med middag" - dessa presentkort kan endast användas på Playhouse Teaters egna produktioner.

Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.