Playhouse Teater - Föreställningar - Tidigare gästspel - Johan Norén - Stressad
Boka biljetter

Stressad. 

Föreläsning med Johan Norén

Tidigare gästspel på Playhouse

I föreläsningen Stressad får du exempel, metoder, alternativa tankar och förhållningssätt för att du som privatperson samt i oavsett roll på din arbetsplats bättre ska kunna förebygga samt hantera stress och hur du genom ökad kunskap och förståelse tidigt kan upptäcka signaler på obalans hos dig själv och dina medarbetare.

Målsättningen är att du efter föreläsningen ska känna mindre press som skapar stress, skapa en ökad motivation samt ökad beslutsamhet i  att anta dina egna utmaningar och känna dig stärkt i dig själv och att du i rollen på din arbetsplats slutar att acceptera stress som ett positivt inslag i vardagen. Bli inte bitter, bli bättre.

Hur kan vi må bra, öka produktiviteten, tjäna pengar och spara tid genom att förstå mekanismen i förändrade beteenden av stress och dess långsiktiga konsekvenser.Hur du genom aktiva val och beslut kan leva ett liv med mindre innehåll av stress och mer innehåll av lust samt motivation.

Hur och varför man blir sjuk av långvarig stress och hur kan man förhindra detta i tid samt hur kan man ta sig tillbaka till livet ifrån konsekvenserna av stressrelaterad ohälsa.

Föreläsningen belyser begrepp som:

*Konsekvenser av stress.

*Symtom och signaler på obalans.

*Vägen till utmattningsdepression och vägen tillbaka.

*Effektivitetsstress.

*Prestationsångest.

*Jämförelsefällan.

*Prestationsfällan.

*Tänk om fällan.

*Höga inre krav.

*Kraftfulla beslut.

*Kontrollera vs delegera.

*Uppkopplad vs avkopplad.

*Prestations fri miljö skapar lust.

*Ökad produktivitet genom återhämtning.

*Långtidsfrisskriven arbetsplats.

*Konsekvenser av bitterhet.

*Ökat självförtroende och stärkt självbild.

* Träna på att säga nej, följa sin engen röst och skapa sin egen dröm genom att utmana sina rädslor och tro på sig själv.

Johan Norén

Johan har egen erfarenhet av att vara sjuk då han varit långtidssjukskriven p.g.a. stressrelaterad ohälsa med tillhörande utmattningssyndrom samt utmattningsdepression. Efter att ha genomgått rehabilitering så har han fördjupat sina kunskaper inom coaching, ledarskap samt stress och intervjuat flera hundra företagsledare, ledningsgrupper inom olika branscher, yrkeskategorier och människor ifrån olika delar av samhället för att fördjupa sig i de bakomliggande faktorerna till stress och hur man kan jobba förebyggande för att bibehålla en hög produktivitet och långsiktig hållbar hälsa för sig själv och på arbetsplatser.

Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.
- Nyhetsbrev

Vill du ha Playhouse nyhetsbrev?

Klicka här!