Personakt
Boka biljetter

Personakt

Improviserad talkshow om livet, kärleken & passionen
Tidigare gästspel på Playhouse

Den hyllade föreställningen Personakt gästade Playhouse!
 
I vår långkörare Personakt möter vi inbjudna spännande gäster som delar med sig av sin livshistoria. Föreställningen är en delikat blandning av amerikansk talkshow och här-är-ditt-liv.
 
I ett nervkittlande samtal delar gästen med sig av sina tankar, känslor och livserfarenheter. De nyfikna improvisatörerna gestaltar sedan gästens liv där livsavgörande episoder blandas med triviala händelser och där det yttersta görs för att levandegöra gästens unika historia.
 
▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
 
GÄSTER SOM DELTOG DENNA SÄSONG:
 
19 maj Jenny Strömstedt
- journalist och programledare som lett bland annat talkshowen Jenny Strömstedt, Klimatsmart, Nobelprisutdelningen och Nyhetsmorgon. Syns just nu i Tillsammans med Strömstedts med sin äkta hälft, musikern Niklas Strömstedt.
 
20 maj Rickard Söderberg
- operasångare och debattör, känd för sitt arbete med HBT-frågor. Rickard har medverkat i massor av musikaler genom åren satt publikrekord på Malmö Opera med sina Barbra Streisand-konserter. För tre år sedan ledde han en kör i TV 4:s Körslaget och just nu syns han i SVT-serien Gatans kör där han leder en kör med personer som lever i socialt utanförskap.

Improviserad talkshow om livet, kärleken och passionen
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.
- Nyhetsbrev

Vill du ha Playhouse nyhetsbrev?

Klicka här!