Playhouse Teater - Föreställningar - Gästspel - We Will Rock You
Boka biljetter

We Will rock you

Gästspel på Playhouse april 2023

WE WILL ROCK YOU är en musikal baserad på det ikoniska rockbandet Queens största låtar och är  skriven av Ben Elton, Brian May och Roger Taylor.  I en dystopisk framtid där musik är förbjudet och originalitet förkastas finns en mystisk profetia om rockens återkomst och om en drömmare som en dag ska få den uppfylld. I denna färgsprakande hyllning till musiken får vi följa karaktärer som kämpar mot förtryck och för rätten att få vara sig själva, men kanske framförallt för rätten att få rocka..!

Med superhits som ”Radio Ga Ga”, ”Somebody to Love”, ”Killer Queen”, ”I Want It All”, ”We are the Champions” och ”We Will Rock You” gjorde musikalen succé på West End och turen har nu kommit till Playhouse Teater.

I huvudrollerna ser vi Léon Ohrling, Mikaela Carlson, Thomas Järvheden, Lissy Rebecka Wik, Petter Hilber, Simon Holm och Emma Pucek.

I ensemblen: Irma Westling , Victoria Christensen, Maria Bergenfalk, Anina Hietala, Elin Lycke, Kim Bärzén, Frida Johansson, Henrik Langemyr, Jessica Lundvall Westergren, Karin Arenlid, Karin Lund, Therese Lunabus Helt, Markus Fredén, Patrik Wistrand, Pål Jacobson, Carin Orrsveden och Charlotta Wilson.

Kör: WES Musical Choir

Bandet:
Kapellmästare: Keyboard, Gitarr:  Johannes Annfält
Gitarr: Jamie Humphries
Bas: Mats Dimming / Hampus Westin 
Keyboard 2: Maja Thorén / Isak Åberg
Trummor: Axel Nilsson

West End Stockholm grundades år 2016, och med föreställningar som RENT,  Spring Awakening, All shook up och Be more chill har de sedan spelat för utsålda hus. Med en övertygelse om att musikteater integrerar, berikar och berör vill man bjuda in till kulturupplevelser som griper tag i besökaren. West End Stockholm erbjuder också kvällskurser i musikal och musikalkör dit man välkomnar alla som kanske tidigare inte haft möjlighet att utforska musikalens värld.

Föreställningen är cirka 2 h och 30 minuter lång,  inklusive paus.

Föreställningsdatum:
2023-04-14  (19:30)
2023-04-15  (15:00 & 19:30)
2023-04-16  (15:00)
2023-04-18  (19:00)
2023-04-19  (19:00)
2023-04-20 (19:00)
2023-04-21  (19:00)
2023-04-22  (15:00 & 19:30)

I det kreativa teamet ser vi:
Thomas Creutz – Produktionsansvar, Regissör
Maja Stopp – Koreograf
Kristoffer Alsin – Sång, Regi, Produktion
Jerry Adbo - Körledare
Johannes Annfält -  Orkesteransvarig
Erik Lindholm Porne - Scenograf
Mathilda Guve –  Kläddesign och kostym
Per Brandels – Teknik och scen
Mikael Hansson – Teknik och produktion

Kontakt för biljettfrågor mm: mickael@westendstockholm.se
www.westendstockholm.se

Eftersom detta är ett gästspel kan det inte bokas med presentkorten/värdebevisen "Teaterkväll på Playhouse" eller "Teaterkväll med middag" - dessa presentkort kan endast användas på Playhouse Teaters egna produktioner.

Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.