Playhouse Teater - Föreställningar - Gästspel - In the mood for christmas
Boka biljetter

in the mood for christmas - a swingin´dance show

Gästspel på Playhouse 13, 14, 15 dec 2018

En swing-svängande show om julens förberedelser!

Följ med till en tid där swingens anda färgar alla storstadens invånare, där gator kantas av gatuförsäljare, där rika och fattiga, unga och gamla blandas i en av världens mäktigaste städer: New York, New York!
Julen närmar sig med julstök och julbak och alla är på jakt efter den perfekta
julklappen.

Men vad är det som gror under ytan i denna myllrande stad? Är alla på humör för julfirandet och vad består den perfekta julklappen egentligen av?

Detta är en föreställning fylld med sång, dans och musik från swingens storhetstid. Lindy Hop, Autentisk Jazz, Stepp och Charleston ackompanjeras av klassiska jullåtar från jazzens giganter; Duke Ellington, Benny Goodman, Ella Fitzgerald m fl.

”In the Mood for Christmas” är en produktion av Mattias Lundmark och Sandra Klack. Mattias har arbetat med dans på professionell nivå sedan 1999 och han är både artist, koreograf, producent och pedagog. 2007 var han assisterande koreograf till "Singing in the rain" som vann guldmasken för bästa koroegrafi. Som artist har han bl. a. jobbat för "Wallmans" och "Kabaret Lorensberg".

Sandra Klack är en eldsjäl och dansare som producerat och medverkat i barnteatern "Uppe på farmors vind", driver klubben Royal Jazz Joint på
Etablissemanget på Södra Teatern och arrangerar vintage-eventet Sugar Hill
Stockholm.

Dansarna i ”In the Mood for Christmas” har även medverkat i kända produktioner som "Rhapsody in Rock", "The Last Bounce", "Allsång på
Skansen" samt i musikvideor som "Happyland" - Amanda Jenssen och
"Come to me" - Koop.

Längd: 70 min, ingen paus.

Frågor om föreställningen besvaras på mail: info@lindychristmas.com

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse