Playhouse Teater - Föreställningar - Gästspel - LIMBO
Boka biljetter

LIMBO

Gästspel på Playhouse 22:a och 29:e maj, 19:30

LIMBO - En pjäs om att drömma om en annan verklighet.

Allt är mörkt. Alla bär svart och hasar sig fram. Flickan träder glatt in bland dem, men stannar förskräckt upp. Detta är inte en värld hon varit del av. Det är inte alls så som hon kommer ihåg det. Var är dansen, ljuset, musiken och alla glada ansikten? Varför var allt så annorlunda?

Detta är flickans första möte med omvärlden efter en behandling på ett mentalsjukhus som sträckt sig över fyra år. Efter sin mors plötsliga död flydde hon ifrån vår verklighet till en annan, en verklighet hon skapat i sitt inre. En värld där 20 talet levt vidare och hon inte behöver känna någon sorg. En värld där hon kunde vara lycklig och allt var precis så som hon ville ha det. När behandlingen dock avslutas slungas hon in i den för henne hemska nya verkligheten i vilken hon söker fäste genom att söka anknytningar till sin utopiska fantasi.

Är det då fel att söka sig ifrån vår gråa vardag till ett färggladare alternativ? Pjäsen pålyser den brist på medmänsklighet i samhället som kommit att prägla det. En tankeställare kring ens vardag som förs fram genom dans och musik som förhoppningsvis även kommer agera som ögonöppnare.

Manus: Naima Sjöholm
Medverkande: Naima Sjöholm, Patrick Sjöstrand-Schatzl, Henric Hintze, Clemens Waldau, Filip Rynkiewicz , Zsanett Waldau, Erika Jönsson, Felicia Holst, Paul Maurer, Andreas Hygrell

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse