Playhouse Teater - Föreställningar - Gästspel - Nonsens
Boka biljetter

NONSENS, VÄLJA MIG
RELEASEKONSERT

Gästspel på Playhouse 2 juni 20:00

Varför skulle någon välja mig? 
När de bara enkelt skulle kunna välja dig?Välja mig är NONSENS kraftfulla debut på skiva. Texterna berör allmänmänskliga känslor av prestationsångest, att inte känna sig tillräcklig och rädslan både för att lämna och att bli lämnad. Hur hanterar vi känslan av att drunkna i oss själva? Finns det hopp om ljus på andra sidan?


NONSENS är ett akustiskt pop/jazz-projekt med texter på svenska. Sedan 2014 har de jobbat mot målet att fånga komplexa känslor och företeelser i musik som hjälper till att förstå oss själva bättre. Bandet har tidigare spelat på t.ex. Fasching och kungliga slottet och är stolta att husera på Playhouse Teater i samband med den stora releasen den 2:a juni.


"Med ärliga berättelser från livets med och motgångar kombinerar NONSENS det bästa från svensk pop och jazz. Tillsammans skapas en sprudlande och hoppfull upplevelse om att våga, trots att man känner sig otillräcklig. Texter med utgångspunkt ur ett självförminskande, skildrar resan till självförverkligande inramade i talande melodier och innovativ musik."


Tobias Johansson är sångare, pianist, låtskrivare, arrangör och producent till NONSENS. Influerad av svensk popelit samt den mångsidiga jazzvärlden ramar han in lättillgängliga texter i en nyskapande väv av tilltalande och överraskande musik.


Mingel 19.00
Konsert 20.00
Eftermingel från 21.00
Bistron och baren öppen från 17:00


Medverkande musiker
Tobias Johansson - Sång, piano, komposition
Ebba Lorentzi - Piano
Tom Olovsson - Bas
Oskar Mattson - Trummor
Michael Sjöqvist - Trumpet
Joel Karlsson - Saxofon/basklarinett
Lina Samuelsson - Fiol
Agnes Magnusson - Cello
Karin Svensson - Kör
Mimmi Forsberg - Kör
Sara Sissay - Kör
Hilda Dahlberg - Kör
Johan Mörk - Kör
Christopher Lennerbrandt - Kör


Kontakt
nonsensofficiell@gmail.com
www.nonsensofficiell.com
www.tobiasjohanssonmusic.com

.

.

.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse