Playhouse Teater - Om Playhouse - Playhouse coronastrategi
Boka biljetter

SÅHÄR JOBBAR VI FÖR SÄKRA FÖRESTÄLLNINGAR

Playhouse strategi för smittsäker teater

På Playhouse har vi kontinuerligt fört en dialog med vår publik för att tillsammans ta fram åtgärder för att det skall kännas tryggt att komma på teater under rådande omständigheter. Såhär fungerar det när du kommer på föreställning:

* Vi följer löpande uppdateringarna från myndigheterna, och ser hela tiden till att antalet publik per föreställning och avstånd mellan sällskap följer de senaste rekommendationerna. I vår biljettbokning sker också kontinuerliga anpassningar, så att platser bara kan bokas enligt gällande rekommendationer. 

* I entré och garderob har vi  bemanning anpassad för 200 personer (full salong) trots att vi bara tar in en begränsad publikmängd,  för snabb och smidig incheckning. Vi släpper in tidigare i salongen och tillåter att man tar med dryck in för att inte skapa trängsel och kö vid baren.

* Organiserat utsläpp rad för rad för att undvika trängsel efter föreställningen.

* Glest mellan borden för de som äter i bistron före eller efter föreställningen.

* Fri ombokning om man antingen känner sig minsta sjuk eller om restriktioner skulle förhindra det bokade teaterbesöket.

Sen är det förstås gott om handsprit i lokalen, tvål på toaletterna och vi påminner all publik att stanna hemma om man känner sig det minsta sjuk. Hör i så fall av dig till oss så hjälper vi dig att boka om till nytt datum. 

Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.