Medverkande
Boka biljetter

medverkande fotografi 51 - våren 2017

Cecilia frode

I rollen som Rosalind Franklin

Cecilia Frode är utbildad vid Teaterhögskolan i Malmö 1991-94. Hon fick sitt genombrott i klassikern Som ni vill ha det 1996 på Göteborgs stadsteater. Hon har sedan medverkat i många olika sammanhang inom teater. På film och tv ha Cecilia bl a medverkat i Fru Marianne, Swedenhielms, Godmorgon alla barn, Mäklarna, Blå ögon, Coacherna, Stockholm stories m fl. Cecilia har också skrivit och producerat produktionerna Ängelen och En stjärt på himlen som hon framgångsrikt framfört på många platser i Sverige och för tv.

Cecilia Frode som Rosalind Franklin

ANDERS BERG 

I rollen som Francis Crick

Anders Berg är utbildad vid Teaterhögskolan i Göteborg. Under de senaste åren har Anders varit engagerad vid flera olika teaterscener, bl a moment:teater, Stockholms Stadsteater och Uppsala Stadsteater. På Playhouse Teater har han tidigare medverkat i Nästa andetag och Becky Shaw. På film och tv är Anders Berg aktuell i långfilmerna Sameblod, Borg/McEnroe och Jordskott II. Han gjorde även en av huvudrollerna i guldbaggevinnaren Återträffen.

Anders Berg som Francis Crick

ANTON HÄGGBLOM

I rollen som Don Caspar

Senast vi såg Anton Häggblom på Playhouse Teater var i Alltför många stjärnor innan han drog till Helsingfors för att spela Tim i Mamma Mia. Anton är från Finland, utbildad musikalartist samt skådespelare vid Teaterhögskolan i Helsingfors och numera fast bosatt i Sverige. Anton har   bl a jobbat på Helsingfors och Åbo Svenska Teater, Örebro Länsteater, Teater Martin Mutter samt Stadra teater. Han anlitas också ofta som sångare.

Anton Häggblom som Don Caspar

JONAS KRUSE

I rollen som Maurice Wilkins

Jonas Kruse  - Skådespelare utbildad vid Teaterhögskolan i Stockholm mellan 1996-2000. Arbetar både med teater, film och TV och har bland annat jobbat på Stockholms Stadsteater, Riksteatern, Uppsala Stadsteater och Malmö Stadsteater. Jonas har också turnerat i Sverige och de nordiska länderna med teatermonologerna Det Osynliga och Det Omätbara. På TV & film har Jonas medverkat i produktioner som Kommissarien och havet, Tusen gånger starkare,  Mäklarna, Våra vänners liv, Lasermannen och Graven. Jonas är även en flitigt anlitad röst i dubb- och speaker­sammanhang. Jonas medverkade under hösten 2016 i föreställningen Tala är silver på Playhouse Teater.

Jonas Kruse som Maurice Wilkins

adam randle

I rollen som Ray Gosling

Adam Randle - Skådespelare utbildad vid Skara Solscen 2010-2011 och
Teaterhögskolan i Luleå 2012-2015. Har tidigare medverkat i uppsättningarna
Apatiska för Nybörjare på Norrbottensteatern och En Handelsresandes Död på Göteborgs Stadsteater. Förutom att frilansa som skådespelare ägnar han sig åt sång, musik och eget skapande för scen. Senast tog detta formen av ett diktprogram där han gestaltade texter av Kent Andersson.

Adam Randle som Ray Gosling

OSCAR TÖRINGE

I rollen som James Watson

Oscar Töringe - Skådespelare som sedan sin examen från Teaterhögskolan i Stockholm 2012 arbetat på bland annat Unga Klara, Regionteatern Blekinge Kronoberg och Skillinge Teater. Han har även hunnit med att göra Radioteater samt medverkat i en rad film och tv-produktioner så som Beck, Arne Dahl, Kommissarien och havet. Just nu är han aktuell i dramaserien Syrror på TV 4.

Oscar Töringe som James Watson
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.
- Nyhetsbrev

Vill du ha Playhouse nyhetsbrev?

Klicka här!