Playhouse Teater - Om Playhouse - Längtan (2018) - Medverkande Längtan
Boka biljetter

ALEX JUBELL - HARLEY

ALEX JUBELL är utbildad på Teaterhögskolan i Malmö 2013 - 2016.  Under studietiden medverkade han i uppsättningen (Jag) är din stjärna på Teatr Weimar där han spelade Bubbels. Sin praktik gjorde han på Göteborgs Stadsteater i föreställningen Machinal. Sedan dess har Alex varit frilansande skådespelare verksam på Folkteatern i Gävleborg i föreställningen Som du. Som dom. Som jag och på Stockholms Stadsteater i föreställningen Verkligheten, samt på Backa Teater i föreställningen Jeanne d´Arc. Alex är 2016 års stipendiat av stiftelsen Anders Sandrews Utbildningsstipendium.

FILIP JOHANSSON - ROBBI

FILIP JOHANSSON är utbildad på Teaterhögskolan i Malmö 2013-2016. Under studietiden medverkade han i uppsättningen (Jag) är din stjärna på Teatr Weimar där han spelade Michael Jackson. Har efter examen jobbat på bl a Länsteatern på Gotland i uppsättningen Mördar-Anders samt Unga Romas Att Bossa En Bitch. Tidigare har Filip bl a spelat i Dirty Dancing på Chinateatern och En Handelsresandes Död på Stockholm Stadsteater. Här på Playhouse Teater hade han innan Längtan också medverkat i Instant Playhouse.

maria zakrisson mortensson - jennifer

MARIA ZAKRISSON MORTENSSON är skådespelare utbildad vid              Teaterhögskolan i Stockholm (STDH) 2014-2017. Under sin utbildning på skolan spelade hon bland annat monologföreställningen Monster-kabinettet och slutproduktionen Schillers Rövare i regi av Jens Ohlin. Hon har tidigare jobbat på Cinnober teater i Göteborg och Vadstena nya teater. Under hösten 2017 turnérade Maria med Molière-ensemblen och spelade föreställningen Millas Mirakel.

louise ryme - maggie

LOUISE RYME är utbildad vid Teaterhögskolan i Luleå och i filmskådespeleri på STDH. Hon är verksam inom teater, film/tv och som inläsare. Louise har 
bl a varit engagerad vid Ung Scen Öst, Uppsala Stadsteater och Helsingborgs Stadsteater. På tv har hon bl a synts i Syrror (TV4) Fallet, Jordskott 1 & 2 (SVT) och på film i Exfrun, Miraklet i Viskan och i sin egenproducerade kortfilm Väntan. För P1 har hon läst in Amanda Svenssons Allt det där jag sa till dig var sant. Under våren är Louise aktuell i BECK - Utan uppsåt, Stdh slutfilmen Spökdjur och med sin egna föreställning Fräulein Lou Lou-En humoristisk hyllning till Divan.

Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.
- Nyhetsbrev

Vill du ha Playhouse nyhetsbrev?

Klicka här!