Medverkande
Boka biljetter

medverkande ...och sen dör man - spelades 2014

thomas hedengran - rallis

Thomas Hedengran är aktuell i långfilmen "Tjuvarnas jul: Trollkarlens hemlighet" samt i TV-serien "Morden i Sandhamn". Senast såg vi honom i TV-serien "Tjockare än vatten" samt på Vallarnas Friluftsteater i farsen "Livat i parken". Vi har tidigare sett honom i långfilmer som "The Stig-Helmer Story", "Prinsessa", "Beck: Levande begravd", ”Jägarna” och i TV-produktioner som "Arne Dahl: Europa Blues", "Tjuvarnas jul", "Oskyldigt dömd", "Höök", ”Den gråtande ministern”. På scen har han bl a spelat med i ”Alla ska bada” tillsammans med Galenskaparna & After Shave, "Dirty Dancing", "En mor till salu", och ”Stulen kärlek”. Thomas växte upp i Sveg där skådespelarintresset först väcktes när TV-serien ”Katitzi” spelades in där i slutet av 1970-talet.

thomas hedengran

pia oscarsson - debbie

Pia gjorde sin debut som professionell skådespelare på Riksteatern 1979 i Dario Fos Vi betalar inte! Vi betalar inte! Har sedan dess arbetat på olika teatrar i Sverige bland annat Stockholms stadsteater och Norrbottensteatern i Luleå. Gick fortbildning på Teaterhögskolan i Stockholm för Keve Hjelm. Pia var också en av grundarna av teatergruppen Zubqult med  föreställningar som tex. Minnen av vatten. På SVT har vi kunnat se henne i bland annat Lars Molins Tre kärlekar och som Fru Dito i julkalendern Jul i Kapernaum och på TV4 som Karin i Skilda Världar. Pia har också medverkat i filmer som Demoner (Lars Norèn), Den siste Golfaren och Wallander.                                                     

pia oscarsson

donald högberg - KENNIE

Donald är skådespelare och bl a aktuell i "100-åringen som klev ut genom fönstret" och "I lodjurets timme". Han har arbetat för bl a Dramaten (Medealand) och Riksteatern och medverkat i en lång rad tv- och filmproduktioner, bl a ”Millenietrilogin”, ”Kommissarie Winter”, ”Gränsen” och ”Arn”. Donald medverkade i Playhouse uppsättning av Pulitzervinnaren ”Proof” 2002, samt i ”I rummet intill” 2011 och ”Skapande dramatik för vuxna” 2013 samt Alltför många stjärnor 2014.

donald högberg

kristina rådström - MAGGIE

Bördig från Göteborg med norrländska rötter. Gjorde sin debut i skolan på mellanstadiet i egenskapade följetongen "Häxan och Tjuven" där hon spelade ledarskurken - "Häxan". Har efter sin examen från skådespelarlinjen på Teaterhögskolan i Stockholm spelat på de flesta av landets scener; från Norrbottensteatern i norr till Skillinge Teater i syd. De senaste åren har hon även uppträtt på fängelser och anstalter med såväl pjäser som musikalisk underhållning. Har förutom teaterskådespeleri arbetat med film, radio och TV, bland annat i långfilmerna "Sex, hopp och kärlek", "Säg att du älskar mig" och "Dansa först" och TV-serier som "Mäklarna" och "Höök". Hennes betoning utöver skådespeleriet är sången  och hon samarbetar kontinuerligt med musiker i olika konstellationer. I sommar är hon aktuell med föreställningar tillsammans med musiker i Norrbotten - bl a på Folkmusikveckan i Saltoluokta.

kristina rådström

Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.
- Nyhetsbrev

Vill du ha Playhouse nyhetsbrev?

Klicka här!