Medverkande Prima Liv
Boka biljetter

BRITT LOUISE TILLBOM - LIV

Britt Louise har en femtioårig skådespelarkarriär som innehållit allt man kan önska sig av ett teaterliv. Arbete vid Riksteatern, flera länsteatrar samt  bl.a. Teater Tribunalen och Strindbergs Intima Teater i Stockholm samt TV-teater och film.  Hon har med glädje gestaltat starka kvinnor: Julia, Elise Ottesen-Jensen (Älskade syster), Mor Sigga (Rid i natt), Lotten (Mina drömmars stad). Britt Louise medverkade i Playhouse öppningsföreställning på Drottninggatan; Den Stora Måltiden.

PER GRAFFMAN - john

Per är skådespelare utbildad på Teaterhögskolan i Göteborg. Han har medverkat i ett flertal film- och tv-produktioner och guldbaggenominerades 2000 för sin roll Före Stormen. Senast aktuell i hyllade SVT-serien Jordskott. På scenen har vi sett honom på bl a Dramaten och Chinateatern.

GUNILLA BACKMAN - TESS

Gunilla är skådespelerska, sångerska och musikalartist med en lång karriär bakom sig. Hon har arbetat såväl i Sverige som internationellt i musikaler som Les Miserables, Sunset Boulevard, Miss Saigon, Chess och Mamma Mia. Hon har vunnit Guldmasken och arbetat på bl a Dramaten, Oscarsteatern och Cirkus.

BJÖRN LÖNNER - WALTER

Björn Lönner är skådespelare utbildad vid The American Academy of Dramatic Arts. Han har medverkat i ett flertal produktioner på Playhouse, bl a Lobby Hero, Tiden Står Stilla, Venus i päls och senast Allt som är underbart. Han är även teaterchef och en av Playhouse två konstnärliga ledare.

Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.
- Nyhetsbrev

Vill du ha Playhouse nyhetsbrev?

Klicka här!