Playhouse Teater - Om Playhouse - Playhouse coronastrategi
Boka biljetter

SÅHÄR JOBBAR VI FÖR SÄKRA FÖRESTÄLLNINGAR

Playhouse strategi för smittsäker teater

Under sommaren har vi på Playhouse fört en dialog med vår publik för att tillsammans ta fram åtgärder för att det skall kännas tryggt att komma på teater under rådande omständigheter. Såhär kommer det att fungera när du kommer på föreställning:

* Biljettbokningen har vi gjort om så att det inte går att boka platser bredvid någon man inte känner – varannan rad är tom och det är gott om utrymme mellan varje sällskap. Max 50 personer utifrån FHMs bestämmelser i en salong som tar 200, så gott om plats helt enkelt!

* Vi kommer eventuellt ha olika ”kallningstider” för att undvika kö i garderoben när man kommer. Vi har bemanning anpassad för 200 personer trots att vi bara tar in 50 för snabb och smidig incheckning. Vi släpper in tidigare i salongen och tillåter att man tar med dryck in för att inte skapa trängsel och kö vid baren

* Organiserat utsläpp rad för rad för att undvika trängsel efter föreställningen

 *Höstens föreställningar har ingen paus. Därmed undviker vi den trängsel som kan uppstå i baren i samband med paus.

* Glest mellan borden för de som äter i bistron före eller efter föreställningen

* Fri ombokning om man antingen känner sig minsta sjuk eller av annan anledning inte känner att man vill komma relaterat till corona-situationen

Sen är det förstås gott om handsprit i lokalen, tvål på toaletterna och vi påminner all publik att stanna hemma om man känner sig det minsta sjuk.

Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.