TILLGÄNGLIGHET

Tillgänglighet på Playhouse

Utanför vår entré på Drottninggatan finns en låg (uppskattningsvis 5 cm hög, något nednött och ej skarp) trottoarkant och vid dörren är det ett trappsteg som vi har en ramp att lägga ut till. Vi har tyvärr ingen automatisk dörröppnare, men dörrhålen är relativt breda så det ska inte vara något problem att ta sig in med rullstol. Dörren går utåt.

I foajén och bistron är det inga nivåskillnader och inte heller på väg fram till salongens rullstolsplatser. Rullstolsplatserna är belägna med god sikt högst upp i teatersalongen. Till raderna längre fram är det trappsteg (relativt låga och breda trappsteg), ledstång finns längs väggen.

Tillgänglig WC finns.

Hörslinga finns tyvärr inte då vi framför våra egna föreställningar i huvudsak utan förstärkning av mikrofoner. Om du har en hörselnedsättning, boka i god tid så du får bra platser i den främre delen av salongen.

Om du vill boka rullstolsplats till ditt besök på Playhouse Teater, maila till bokning@playhouseteater.se för bästa möjliga service. Skriv till samma adress om du har andra funderingar eller behöver mer information inför ditt besök, vi svarar så fort vi kan!

Varmt välkommen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Löpande information om kommande föreställningar, events, rabatter, specialinbjudningar mm!

Prenumerera