Playhouse Teater - Om Playhouse - Instant Playhouse - Vill du vara med?
Boka biljetter

INSTANT PLAYHOUSE

Spontant & lekfullt för ett gott ändamål
– vill du vara med? 

En helg per år går vårt projekt Instant Playhouse av stapeln. Då är vi runt 50
personer som kastar oss ut och inom loppet av 36 intensiva och lekfulla timmar skapar fem helt nya (korta) pjäser tillsammans! Vi gör det för att ha roligt, föra samman folk i nya konstellationer, få jobba spontant och lustdrivet och för att kunna bidra till något gott tillsammans. 2-4 februari 2018 är det dags igen! Vill du vara med?

Vilka personer/yrkesroller behövs i projektet?

Dramatiker, regissörer, skådespelare, kostymör, scenograf, musiker, rekvisitör, fotografer, kommunikatörer och ett gäng ovärderliga produktionsassistenter som hjälper till med allt möjligt praktiskt. Du som är kunnig inom scenteknik, scenljus eller ljudteknik kan säkerligen också bidra med mycket värdefullt.
Alla involverade medverkar på ideell basis, vilket gör att varenda krona från biljettintäkterna kan skänkas till välgörande ändamål.

Hur är det att medverka i Instant Playhouse?

Såhär säger Katrin Sundberg & Jenny Andreasson som medverkade 2017: 

Att medverka i Instant var otroligt roligt och utmanande. Känslan av att bara kasta sig ut och lita på att spjället inte rostat igen, var underbar. Inga krav från någon kanal eller producent bara jag, en förutsättning och tre skådespelare att ta hänsyn till. Att sedan höra sin text och senare få se hur någon annan tolkat den var ytterligare en kick. Jag kan varmt rekommendera alla den kravlösa och kreativa upplevelsen. – Katrin Sundberg, dramatiker

Instant Playhouse var en fantastiskt rolig upplevelse, tidsbegränsningen gör att att man själv och alla deltagare är ovanligt öppna och villiga att kasta sig ut. Att få jobba för ett osjälviskt mål gör dessutom att helgen känns extra meningsfull. 
– Jenny Andreasson, regissör 

För att se bilder från Instant  Playhouse 2017 och vilka som var med då, klicka här. 

För att läsa mer om Instant Playhouse, klicka här

Den 2-4 februari 2018 kör vi igen! Är du intresserad av att medverka?

Skicka då ett mail till projektledare Moa Åström på moa.astrom@playhouseteater.se och berätta lite kort om dig själv och vad du skulle vilja bidra med i projektet. 

Jonas Kruse och Matilda Tjerneld, Instant Playhouse 2017 - klicka för att komma till galleri med fler bilder! 
Dramatikerna samlade: Paula McManus, Gertrud Larsson, Katrin Sundberg, Bengt Ohlsson, Johan Rheborg. 
Filip Johansson & Mats Blomgren
Cecilia Frode
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse