Stöd Playhouse
Boka biljetter

stöd playhouse teater

BÄSTA PUBLIK!

Ensam är inte stark - vi behöver dig!

Pandemin har varit tuff för Playhouse som för så många andra. Nu är den över, men utmaningarna består. Publiken är inte tillbaka!  Med din hjälp kommer vi snabbare på fötter igen och kan fortsätta ge dig teater som får livets sträng att vibrera i ditt bröst! Ett stöd till Playhouse nu ger dig en evig och alldeles särskild plats i det bankande Playhousehjärtat.

Välj nivå nedan eller swisha valfritt belopp till vårt swishnummer 123 558 18 63.

Stora Playhousekramar!

Swisha!

Använd qr-koden eller swishnummer 123 558 18 63 och swisha valfritt belopp, eller välj belopp nedan och betala med kort.

KOMPIS

Var vår kompis! Vi kan göra massor för fem hundra kronor! En flaska scenblod? En början på ett arvode till en readingskådespelare? En bit scenografi! För oss betyder det mer än du kan ana!

stöttepelare

Stöttepelarna blir fler och fler, och Playhouse växer sig starkare! Scenkonst kostar, och vi vill ge dig det bästa. Ditt generösa bidrag kan göra skillnaden som får dig publiken att kippa efter andan.

klippa

En klippa gör oss motståndskraftiga och modiga. Vi vågar mer, tänker större, växlar upp kreativiteten och når, tillsammans med dig, nya konstnärliga höjder!

köp ett presentkort

Ge bort en kväll på Playhouse

Ett annat sätt att stötta oss är att ge bort ett presentkort, så får mottagaren njuta av en kväll på Playhouse! Våra presentkort är giltiga ett år.. 

Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.
- Nyhetsbrev

Vill du ha Playhouse nyhetsbrev?

Klicka här!